Pre tačno 10 godina krenuli smo na uzbudljivo putovanje! 10. Rođendan smo proslavili svečano I  “prema uputstvima”, u malom “odabranom” društvu.

Uz najbolju planinsku ribu iz rezervata prirode Tara, razmenjivali smo iskustva I planirali nove inovativne projekte. Očekujemo još mnogo uzbudljivih projekata I bar još 5 puta ovoliko godina…

 

Povodom tri godine postojanja organizacije Q Space, imali smo zadovoljstvo da čujemo prezentaciju gospodje Vesne Andrejević. Tema je naravno vezana za uvodjenje i upravljanje inovacijama u velikim kompanijama.

Prezentacija je bila vrlo korisna i puna praktičnih primera. Učesnici su imali prilike da postave pitanja i dobiju odgovore ''iz prve ruke''. 

Opširnije...

DSC004871

Nama je mart važan iz nekoliko razloga. Uglavnom ovog meseca slavimo :)  Tako smo i ove godine proslavili 3. Rodjendan Q Space!

Nakon prezentacije ''Uvodjenje inovacija u kompanije'' malo smo se i opustili. Kakav bi to rodjendan bio bez torte :). Duvali smo svećice a šta smo poželeli...

Opširnije...

U organizaciji HR PRO kluba, a povodom 11 godina od osnivanja, 19.februara 2014. u hotelu Hyatt Regency u Beogradu je organizovana konferencija „HRevolution“.

Tokom celodnevnog druženja, preko 80 HR profesionalaca, lidera, direktora iz domaćih i multinacionalnih kompanija imalo je prilike da se upozna sa savremenim trendovima u struci. Takođe, ovo je bila prilika da se razmene iskustva i ideje sa prezenterima iz zemlje i inostranstva. Jedna od najbolje prihvaćenih prezentacija bilo je izlaganje Vladimira Joksića iz Q SPACEa na temu „Upravljanje promenama“. Težište prezentacije je bilo na „ljudskoj“ strani promena i ulozi savremenih lidera u njihovom efikasnom sprovođenju. Učesnici konferencije su sa pažnjom pratili izlaganje koje je prikazalo značaj pripreme zaposlenih za neminovne i sve učestalije promene. Više informacija možete naći ovde.