O Nama


Dragan Đorđević je osnivač i vlasnik prve srpske kompanije specijalizovane za obuke i visokoprofilisane treninge, Skills , osnovane 1996. godine u Beogradu.

Održao je preko 1.000 treninga i 200 team buildinga, na kojima je prisustvovalo više od 15.000 učesnika, za sve najznačajnije privredne subjekte u Srbiji, internacionalne i lokalne kompanije (UNICEF, Coca-Cola, Banca Intesa, Sberbanka, VIP Mobile, OSCE, British American Tobacco, JTI, Hyatt Regency Belgrade...). 

Svoj profesionalizam i posvećenost jednako pokazuje u treninzima jedan na jedan, u malim grupama kao i pred širokim auditorijumom. Dragan je uvek pripremljen za klijenta i njegovi treninzi ostaju dugo upamćeni. Ostaje u kontaktu sa klijentima i nakon treninga što im omogućava da i dalje sagledavaju mogućnosti za dalji profesionalni rast i razvoj.

Dragan ima dokazane rezultate uspešnih treninga u oblastima: ·

Draganov stil treninga je neformalan, zabavan, neodoljivog šarma i jednako je dobro prilagođen svim nivoima hijerarhije. Zbog toga polaznici njegovih treninga doživljavaju ovo iskustvo kao realno, autentično, nadahnuto iskustvo, koje im pomaže da istraže i pokrenu sve svoje potencijale.

Dragan ide korak dalje, i učestvuje kao suosnivač u nastanku prve srpske kompanije specijalizovane za uvođenje inovacija i upravljane promenama - Q SPACE, gde želi da svoju strast, znanje i iskustvo stavi u funkciju uvođenja kulture inovacija u uspešne domaće i multinacionalne kompanije.


Vladimir Joksić je suosnivač i Direktor strateškog razvoja u prvoj srpskoj kompaniji specijalizovanoj za uvođenje inovacija i upravljane promenama - Q SPACE.

Tokom svojih 20 godina uspešne karijere sticao je iskustvo i znanja u najvećim globalnim korporacijama i velikim domaćim kompanijama. Na rukovodećim pozicijama u kompanijama Coca-Cola, McCann Erickson izgradio je vodeće pozicije za brendove, proizvode i usluge. Svoju posvećenost kreiranju i razvoju domaćih brendova koji zauzimaju lidersku poziciju u svojim kategorijama dokazao je u radu na brendovima Duel, Deus, Spin, Pompa i Doncafe.

Razvoj uspešnih tržišnih projekata i novih proizvoda u inovativnim poslovnim procesima mu je dugogodišnji fokus i strast. Uspeh brendova iz asortimana kojim je upravljao prepoznat je od vrhunskog globalnog autoriteta - Harvard Business School u studiji slučaja (Harvard Business School Case study no. N9-510-021 Beohemija’s Duel).

Sertifikovan je konsultant za inovacije (University of Brighton, Innovation Consultant’s Development programme) i uspešni polaznik vrhunskih seminara iz oblasti inovacija (Innovation Management, GFK Academy, Maintz, June 2012.). U oblasti treninga, razvio je više trening programa iz oblasti upravljanja promenama i uvođenja inovacija, za vodeće domaće i globalne kompanije.

Vladimir usmerava organizacije da sistematski i praktično pristupe inovacijama poslovnog modela i proizvodnog asortimana. Pomaže vlasnicima i menadžerima da pristupe izazovima, sagledavajući ključne faktore uspeha I predviđajući moguće rizike. Tokom sesija i treninga Vladimir koristi otvoren pristup, koji uključuje: Prenošenje znanja kroz interaktivne diskusije, proučavanje studija slučaja i predavanja;

Radi na konkretnim poslovnim situacijama; Učestvuje u rešavanju inovativnih izazova u praksi. Njegovo interesovanje je motivacija timova za generisanje ideja za nove proizvode i nove potrošače, kao i sprovođenje aktivnosti koje su neophodne da se dođe do novih tržišta I sagledavanje finansijskih rezultata inovacija.