Reinvent yourself

Znamo da svako može da bude inovator, ali da li ste znali da svako može da inovira samog sebe u 5 lakih koraka:

1. Budi siguran da znaš šta želiš

Nije dovoljno da poznaješ ono što ne želiš. Inovacija sebe mora da ima cilj za koji se vredi potruditi. Najlakše je pobeći od nečeg što ti nije po volji.

2. Neka ti bude jasno šta I zašto šeliš

Tako da kada ga budeš imao, želećeš ono što imaš.

bulbs

Opširnije...

Nemojte dozvoliti da vas vreme pregazi


Postati I biti inovativan je je ključna stvar za kompanije u 2015. To neće biti lako. Evo tri saveta koji će da vam pomognu da postavite prioritete u određivanju vaših inovativnih napora:

Budite oprezni I fleksibilni. Status quo ne postoji kao opcija, bez obzira koliko ste danas uspešni na tržištu. Uvek budite na oprezu kako se menja poslovna klima kako biste identifikovali izazove I šanse, I budite spremni da im se prilagodite.

Business-Success

Opširnije...

 Budi Brand Leader - Razmišljaj kao da život tvog brenda zavisi samo do tebe

 

Brand thinking je osnovna veština za upravljanje brendom koji ti je poveren. Kada se uzdigneš sa prizemlja gde se vide samo materijalne i funkcionalne karakteristike proizvoda, moći ćeš bolje da sagledaš perspektivu tvog brenda. Evo nekoliko saveta kako da se odvojiš od poistovećivanja brenda I proizvoda:

 

  • Proizvod je jasan svim našim čulima. A o brendu razmišljaj kao o ideji. Kao svaka ideja, on je neuhvatljiv i nedodirljiv. Zato Brand Leader mora da razmišlja konceptualno i više da se bavi idejom a manje materijom.
  • Razmišljaj o problemu koji rešava tvoj proizvod. Tada Brand postaje glavni borac protiv neprijatelja tvog klijenta.

    Opširnije...